Nieuwe Sonic-games worden in 2021 verwacht

Nieuwe Sonic-games worden in 2021 verwacht

Sega is van plan volgend jaar nieuwe games rondom Sonic the Hedgehog uit te brengen.

Dat valt te lezen in een document voor licentiehouders. Op pagina 90 en 91 van het document valt te lezen wat Sega volgend jaar voor dertigste verjaardag van de mascotte van plan is.

Volgens het bedrijf wordt 2021 "een jaar van viering - nieuwe games, digitiale content, evenementen, grote aankondigingen en een licentieprogramma dat daarop is afgestemd."

Om wat voor games het gaat, is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat Sega van plan is meer dan één nieuwe Sonic-game uit te geven.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een 2D sonic is wel Nice als die komt, maar ik heb wel een min gevoel bij elke sonic. De gameplay is flitsend snel en dat is enerzijds heel erg leuk, aan de andere kant voelen daardoor alle games als dezelfde games. Bij Mario(als voorbeeld) neem je de tijd om de levels goed te zien, dus elke game die je speelt voelen de levels nieuw en uniek( ten minste de 8 en 16bit games, de new series vind ik dat minder). Je herkent bij Mario ook gewoon levels uit welke game ze komen zelfs al maken mensen ze in Mario maker in een andere stijl. Maar bij sonic ren ik vaak zo snel erdoor heen, dat levels van sonic 1 of sonic mania niet zoveel anders voelen. Dat terwijl daar 25 jaar tussen zat. En dat is niet enkel nu, maar dat was bij sonic 1 tm 3 ook al, terwijl Mario 1 tm 3 echt uniek waren(ook al tappen ze mij of meer uit hetzelfde langzame vaatje) Dat is misschien ook een gevoel van enkel mij hoor. Niet dat iedereen dat gevoel heeft. Toch zou ik een nieuwe sonic mania game graag zien komen. Lekker supersnel platformen mag wel weer eens, zelfs al heb ik het gevoel dat ik het in de eerste ook al eens zag.

0

Aanbevolen voor jou