'Nieuwe Sonic-game heet Sonic Frontiers en bevat open wereld'

'Nieuwe Sonic-game heet Sonic Frontiers en bevat open wereld'

De nieuwe driedimensionale Sonic-game heet mogelijk Sonic Frontiers en zou een open spelwereld kunnen bevatten.

In mei kondigde Sega al aan dat het aan een nieuwe Sonic-game werkt die volgend jaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox-consoles, Switch en pc moet verschijnen. Meer details werden toen echter niet onthuld.

Medio oktober liet een anonieme lekker via 4chan - te zien via Reddit - echter weten dat de game Sonic Frontiers zou gaan heten. Hij claimde daarbij dat het spel een open wereld zou bevatten, vergelijkbaar met Zelda: Breath of the Wild.

Sega heeft deze informatie nog niet bevestigd. Nu is echter wel bekend dat het bedrijf een handelsmerk genaamd 'Sonic Frontiers' heeft vastgelegd. Dat maakt het waarschijnlijk dat de nieuwe game zo gaat heten en geeft dus ook meer gewicht aan de geruchten over een open spelwereld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit moet bijna wel een ramp worden. daar leent Sonic zich helemaal niet voor. Daar gaat het te snel voor. Tenzij het a la Mario gaat qua open wereld. Dan is er nog een kans. Ben zeer sceptisch. Zo lang geleden dat er een fatsoenlijke hedendaagse Sonic was.

0
test

@mhnl1979 sonic mania en sonic al la Mario kart game waren toch gewoon goed vond ik.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@hulstpower Sonic Mania was echt een retro game. Goed maar had ook in 2005 uit kunnen komen wat mij betreft. De race games waren ook prima, maar niet meer dan dat. Ik zou dan toch graag een mind blowing 2D platform willen zien, met bijvoorbeeld de graphics van een Ori.

0
test

@mhnl1979 Welke game van de hedendaagse sonics vind je fatsoenlijk? Hierbij bedoel je denk ik de 3D sonics? Voor mij was Sonic Adventure vermakelijk, maar de enige 3D sonic die ik echt als goed zie zelf is Sonic Adventure 2 Battle.

0
test

Voor mij hoeft het helemaal niet, zo'n open wereld. Gewoon level voor level is voor een platformgame ook prima wat mij betreft. Ik ben ook een beetje sceptisch als het op Sonic aankomt.

0

Aanbevolen voor jou