Nieuwe Silent Hill-film in de planning

Nieuwe Silent Hill-film in de planning

Christophe Gans, de regisseur van de verfilming van Silent Hill, is van plan om een nieuwe film in de franchise te maken.

Dat laat hij weten aan de Franstalige website Allocine. Hij werkt wederom samen met Victor Hadida aan het project. Veel meer details zijn er nog niet. De eerste Silent Hill-film werd, zeker voor een verfilming van een game, goed ontvangen door kijkers.

Gans werkt ook aan een tweede film gebaseerd op een gamereeks, namelijk Fatal Frame (Project Zero in Europa). Deze film wordt gefilmd in Japan om zo de sfeer van de games aan te houden.

Wanneer beide films uitkomen is nog niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk, de eerste twee waren ook wel popcorn vermakelijk

0

Goede genade, zou hij een Silent Hill 2 verfilming in de pijplijn hebben? Ik ben wel positief over dit nieuws, zijn SH1 verfilming was best geslaagd ondanks de vele veranderingen. En SH2 leent zich er uitstekend voor om te verfilmen, komt Pyramid Head ook nog eens goed tot zijn recht.

0
test

@gimbal2 De 2e Silent hill film ging al meer over t verhaal van silent hill 3. Dus t zou idd wel tof zijn als ze deel 2 ook meepakken. Vooral met die gigantische plottwist.

0

Aanbevolen voor jou