Dit jaar wist Ubisoft ons te verrassen met zeer goed ontworpen titels als Prince of Persia: The Sands of Time en Beyond Good & Evil, maar vorig jaar was dit niet anders! Toen kwam men namelijk met Splinter Cell, een stealthgame welke ieders stoutste verwachtingen overtroffen. Het spel verkocht erg lekker en een vervolg kon natuurlijk niet uitblijven.

De makers hebben de kritiek op het origineel bekeken en alle plooien zo goed mogelijk glad gestreken. Zo zal Splinter Cell: Pandora Tomorrow, zoals deze quasi-opvolger heet, onder andere meer vrijheid bieden, waardoor er meerdere manieren zijn om voorbij een bepaalde hindernis te komen. Ook is er een multiplayeroptie aanwezig welke duidelijk anders is dan wat we gewend zijn. Het spel ondersteunt namelijk multiplayer voor maximaal vier spelers, waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen twee compleet verschillende karakterklassen.

ConsoleGold heeft alvast wat nieuewe screenshots van de Xbox en PS2 versies van het spel online staan. De screenshots laten onder andere de gevarieerde omgevingen en de vernieuwde lichteffecten zien. Pandora Tomorrow zou in de eerste helft van 2004 moeten verschijnen.