Nieuwe screenshots van de Perzische Prins in actie | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Ubisoft brengt eind dit jaar de legendarische platformheld The Prince of Persia wederom terug ten tonele. Dit gebeurde een paar jaar geleden ook al eens maar destijds wist het spel niet dezelfde status te bereiken als de eerste twee delen in de reeks. Met Prince of Persia: Sands of Time lijkt Ubisoft echter op de goede weg te zijn om van deze game een pareltje te maken.

Sands of Time zal volledig in 3D zijn en gebruik maken van de voor Beyond Good & Evil ontwikkelde Jade engine. De prins is dit keer in staat om de nodige bovennatuurlijke moves uit zijn mouw te schudden, variërend van tegen muren lopen tot achterwaartse salto's over zijn tegenstanders. Ook kan je, net als in Blinx, de tijd terug draaien zodat je na de val van een richel met een simpele druk op de knop weer bovenaan staat.

Bij ToTheGame heeft men een aantal nieuwe screenshots van het spel voor je klaar staan waarop de Prins waar te nemen is in een aantal verschillende omgevingen die we in het spel mogen bezoeken. Bekijk de screenshots hier.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou