Deze september komt Rome: Total War, het langverwachte vervolg op Medieval: Total War, dat weer een vervolg was op Shogun: Total War. In Rome: TW moet je Europa veroveren, net zoals in Medieval.

In het spel zijn een aantal grote veranderingen gebracht. De grootste verandering is dat alle duizenden soldaten nu volledig in 3D weergegeven worden, in plaats van de 2D sprites uit de voorgaande delen.

Vandaag is een lading nieuwe screenshots vrijgegeven, waarop onder andere een paar mooie landschappen te zien zijn. Ook zijn de olifanten, kenmerkend voor het leger van Hannibal en de Carthagers, te zien. Zij geven een aantal Romeinen vluchten, die een stuk goedkoper en comfortabeler zijn dan die van EasyJet.

Ook is gisteren de officiële site online gegaan, die nog voor geen meter loopt. HIj is volledig in flash gemaakt, maar hij werkt nog bij niemand. Desalniettemin is het het melden waard.

Wil je alle screenshots zien, ga dan hierheen. Wil je tóch proberen om op de officiële site te komen, ga dan hierheen(succes voor de mensen die naar de laatstgenoemde site gaan). Rome: Total War komt, netjes op schema, eind september uit. Mocht je meer willen weten, kom dan de komende dagen terug naar gamer.nl, want er komt een uitgebreide preview van deze game.

Met dank aan FARTFIRE(WH) voor het melden van dit nieuws.