Met deze aanhoudende komkommertijd is elk beeldmateriaal of stukje info over welke game dan ook van harte welkom. Zo zijn er vandaag nieuwe screenshots verschenen van Project IGI 2, de semi-realistische FPS van Innerloop. In IGI 2 ga je verder waar deel 1 stopte en stap je weer in de voetsporen van Jones die overal ter wereld het onrecht zal bestrijden.Het spel vindt plaats over drie verbonden campagnes, die elk zijn uitgerust met individuele missies. Met elke missie wordt het plot uitgebreid en er zijn indrukwekkende animatiescènes waarbij de speler betrokken raakt bij de goed uitgewerkte verhaallijn van het spel.

Bij zijn nieuwe opdracht moet Jones zich wagen in Rusland om het bewijs van EMP-chips (een nieuwe technologie waarvan IGI vermoedt dat die zou kunnen worden toegepast in de ontwikkeling van wapens) op te sporen en mee te nemen.

Het wordt niet makkelijk: dankzij nieuwe kunstmatige intelligentie kunnen de tegenstanders van Jones samenwerken als zeer effectieve teams met realistische gevechtstechnieken en elektronische systemen om hem te vinden, op te jagen en te neutraliseren. ToTheGame heeft 18 nieuwe screenshots waarop verschillende omgevingen, wapens en tegenstanders te zien zijn. Project IGI 2 zou eind september moeten uitkomen en wordt uitgegeven door Codemasters.