Nieuwe Sam and Max vanaf morgen beschikbaar op PC en Mac | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De tweede episode van The Devil's Playhouse heet The Tomb of Sammun-Mak en draait om verschillende nieuwe slechterikken die de Devil's Toybox in handen proberen te krijgen. Deze doos met speeltjes blijkt de eigenaar bijzondere krachten te verlenen en het is aan Sam & Max om ervoor te zorgen dat dit voorwerp niet in de verkeerde handen valt.

Sammun-Mak

In de nieuwe episode reizen Sam & Max af naar Egypte om daar de vervloekte grafkamer van Sammun-Mak te onderzoeken. Het tweetal moet onder andere de hulp van hun grootouders inschakelen om de slechterikken te stoppen. Ook staan Max verschillende nieuwe psychische krachten ter beschikking om de veelvoud aan puzzels op te lo en. Het volledige seizoen Sam & Max: The Devil's Playhouse is te koop voor ongeveer 30 euro op downloadplatform Steam en op de officiële site van Telltale Games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou