Nieuwe Red Faction-game mogelijk gelekt door Nvidia

Nieuwe Red Faction-game mogelijk gelekt door Nvidia

Op de website van Nvidia is mogelijk een nieuwe Red Faction-game onthuld. Het laatste spel in de serie dateert alweer van 2011, maar THQ Nordic kondigt het nieuwe deel wellicht aan op E3.

Een nieuwe Red Faction-game, genaamd Red Faction Evolution, is mogelijk gelekt op de website van Nvidia. De titel wordt genoemd in de lijst van gamesdie door Nvidia Ansel worden ondersteund, dat wordt gebruikt om screenshots van 360 graden te maken in spellen. Alleen op de Amerikaanse versie van de Nvidia-pagina is het nog niet onthulde spel te vinden.

Het eerste Red Faction-spel, ontwikkeld door Volition, kwam uit in 2001. Sindsdien zijn er nog vier andere schietspellen verschenen in de serie, die bekendstaat om de unieke verwoestbare omgevingen. Het laatste deel in de franchise dateert alweer van 2011, toen Red Faction: Armageddon werd uitgebracht voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Vorig jaar verscheen ookRed Faction Guerrilla Re-Mars-tered, een remaster van de game uit 2009.

Eerder deze maand maakte uitgever THQ Nordic nog bekend dat de uitgever twee aankondigingen gaat doen op E3. Deze aankondigingen gaan over 'geliefde franchises', waarvan spelers volgens THQ Nordic enthousiast zullen zijn dat deze terugkeren. Een van de aankondigingen werd omschreven als een 'nieuwe visie' van de serie, wat mogelijk aansluit bij het woord Evolution in de titel van de gelekte nieuwe Red Faction-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Red Faction Guerilla was erg tof, RF Armageddon wat minder, maar een nieuw deel zie ik wel zitten!

0
test

Man, die eerste was best gaaf. Zeker voor die tijd met de destructie.

0

Aanbevolen voor jou