Nieuwe Psycho Mantis-standbeelden van Metal Gear Solid onthuld | Gamer.nl

Nieuwe Psycho Mantis-standbeelden van Metal Gear Solid onthuld | Gamer.nl

First 4 Figures brengt nieuwe standbeelden uit gebaseerd op de Metal Gear Solid-franchise. Het bedrijf introduceert drie nieuwe beeldjes van Psycho Mantis en die nu te pre-orderen zijn.

In een video toont First 4 Figures de drie verschillende versies van de Psycho Mantis-standbeelden. De standaard versie toont Psycho Mantis met een gasmasker op. Bij de Exclusive-editie heeft het standbeeld ook een hoofd zonder gasmasker. Daarnaast is er een Optic Camouflage-editie waar Psycho Mantis een transparante behuizing heeft.

Psycho Mantis Standard Statue
Psycho Mantis Exclusive
Psycho Mantis Optic Camouflage

Psycho Mantis is een personage die beschikt over psychische krachten. Hij gebruikt deze krachten om hallucinaties op te wekken en macht te krijgen over andermans psyche om hen te manipuleren. Het gasmasker die Psycho Mantis draagt, dient als bescherming om te voorkomen dat anderen zijn gedachten kunnen lezen.

De standbeelden kunnen via de link als pre-order worden besteld. De standbeelden zijn echter niet goedkoop. Elk standbeeld kost apart 525 dollar. Daarnaast is er een Combo-editie beschikbaar voor 950 dollar met de exclusive-editie en de Optic Camouflage-editie.

Momenteel is er nog geen releasedatum bekend.

Psycho Mantis Combo Edition
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou