Nadat het nieuwe filmpje van Halo te downloaden was van de afgelopen GameStock zijn meer mensen hun intresse kwijt geraakt in Halo na het zien van dit filmpje. Het is weer erg normaal geworden en geen revolutie voor de gamescene zoals ik sommige mensen hoor praten.

Misschien is dit een buitenkansje voor Verant (bekend van EverQuest) om aandacht te krijgen met hun aankomende titel: PlanetSide. Verant's nieuwe game ziet er prachtig uit en kan een zeer mooie titel zijn naast(of boven) Halo. Er zijn iedergeval 4 nieuwe screens die je hieronder kan bezichtigen.

PlanetSide is de eerste Massive Multiplayer Online First Person Shooter. Gezellige met honderden, of zelfs duizenden mensen tegelijk elkaar in een virtuele wereld afknallen. Heerlijk toch?

PlanetSide is verre van overhyped, maar waarschijnlijk onterecht. Het heeft een enorme potentie. Het is een originele game, met leuke speelmodes en goede graphics. Tenminste, dat lijkt het te gaan worden. Het wordt geen FPS only, maar een beetje een mix van het First Person Shooter en RPG genre, waarbij de eerste wel overheerst.

Als je helemaal niet weet wat PlanetSide is moet je maar gauw de nieuwe preview gaan lezen die Frank heeft geschreven over het aankomende pareltje van Verant.