Nieuws
Apex Legends

Nieuwe personages en wapens Apex Legends gelekt

Personages gaan Octane en Wattson heten

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Er zijn twee nieuwe personages en wapens ontdekt in de bestanden van Apex Legends. Onder andere de namen en vaardigheden van de personages kunnen worden opgemaakt uit de geluidsbestanden.

In de installatiemap van Apex Legends zijn bestanden gevonden die hinten naar twee nieuwe personages en wapens. Hoewel Respawn Entertainment nog niks heeft bevestigd, onthullen de bestanden dat de Legends Octane en Wattson toegevoegd gaan worden aan de battle royale-game.

Twitter-gebruiker 'Shrugtal' laat zien dat Apex Legends een aantal geluidsbestanden bevat die verwijzen naar onder andere het lopen van de nieuwe personages over verschillende oppervlakken zoals beton, gras en modder. Ook kunnen de vaardigheden van de Legends opgemaakt worden uit deze bestanden.

Het lijkt er op dat Octane gaat beschikken over een Stimpack, welke gebruikt wordt in het spel om een speler te genezen of sneller te laten bewegen. De vaardigheden van Wattson staan, zoals zijn naam al suggereert, in het thema van elektriciteit. Hij heeft een Tesla-valstrik die vijanden wellicht kan vastzetten of vertragen.

Ook is te zien dat beide personages geluidsbestanden hebben voor het rennen over muren. Respawn Entertainment zei eerder dat de ontwikkelaar uitgebreid getest heeft met deze vaardigheid en het toevoegen van Titans, maar dat deze uit het spel zijn gelaten omdat ze moeilijk te balanceren waren.

Naast de nieuwe personages zijn ook twee nieuwe wapens ontdekt in de bestanden van Apex Legends. Een machinegeweer genaamd de L-STAR EMG zal voor spelers bekend zijn van beide Titanfall-games, waarin het wapen ook te gebruiken was. Verder is het aanvalsgeweer HAVOC ontdekt in de bestanden van het spel.

Wellicht worden de nieuwe personages en wapens toegevoegd in maart, wanneer het eerste seizoen van Apex Legends officieel van start gaat. Verder maakte Respawn Entertainment vrijdag bekend dat er al 16.000 cheaters verbannen zijn uit het spel.

Apex Legends is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4

Dit artikel delen:

Lees meer

Anthem wordt losgelaten op de wereld Koei Tecmo staat open voor een Xbox One-versie van Nioh
1

Reacties op: Nieuwe personages en wapens Apex Legends gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Hee_jijdaar

    • 19 februari 2019 14:19
    Zeer interessant,

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.