Nieuws
Persona 5

Nieuwe Persona 5-beelden, Japanse voice-over wellicht als dlc

In eerste instantie alleen Engelse stemmen in het westen

Geschreven door Lucas May op

Atlus heeft een nieuwe trailer met gameplaybeelden van Persona 5 uitgebracht. Tevens heeft de uitgever meer informatie gegeven over de beschikbare voice-overs in de westerse release van de game.

De trailer toont zowel gameplaybeelden als gedeeltes van het verhaal in anime-stijl. Alle stemmen zijn in het Japans met Engelse ondertiteling.

Volgens pr-manager van Atlus, John Hardin, krijgt de westerse versie van Persona 5 alleen de mogelijkheid om stemmen in het Engels te beluisteren. Op Twitter zegt hij: "Het enige wat we voor de lancering van Persona 5 bevestigen is een Engelse voice-over. Ik ben de mogelijkheid aan het onderzoeken om Japanse voice-over als dlc aan te bieden, maar er is geen nieuws op dit gebied." In een volgend bericht meldt hij dat het "een enorm lastig verzoek" is.

Het verhaal van Persona 5 draait om een groep studenten in Tokio die een dubbel leven leidt als Phantom Thieves. Ze hebben de mogelijkheid om de harten van anderen in te gaan en te strijden met Personas om mensen in nood te helpen.

Persona  5 wordt uitgegeven voor PlayStation 3 en PlayStation 4 en lanceert op Valentijnsdag volgend jaar in Noord-Amerika. Een release voor Europa is nog niet aangekondigd.

Bron: Twitter

Dit artikel delen:

Lees meer

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands (hands-on) 'Geen verschil in framerate tussen Xbox One en Scorpio'
0

Reacties op: Nieuwe Persona 5-beelden, Japanse voice-over wellicht als dlc

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.