Nieuws

Nieuwe patch Bloodborne breidt mogelijkheden co-op uit

Patch 1.04 moet eveneens meer balans in de game brengen

Geschreven door Sander Hölsgens op
De vandaag verschenen Bloodborne-patch voegt co-op-mogelijkheden toe en past het effect van items aan. Dat meldt DualShockers in een door hen vertaald persbericht van Sony.

Op het moment van spreken is er nog geen Engelse vertaling van het Japanse persbericht  beschikbaar, waarna DualShockers-blogger Giuseppe Nelva zelf een vertaling samenstelde. Volgens de vertaalde versie van het persbericht is het na patch 1.04 mogelijk om met iedereen in co-op te spelen, ongeacht het level van de spelers. Wel is het nodig om hier een wachtwoord voor in te stellen, om te voorkomen dat dit tegen de wil van spelers gebeurt.

Tot dusver was co-op in Bloodborne beperkt tot spelers die minder dan tien levels van elkaar verschilden, wat moest voorkomen dat er ofwel geen enkele tegenstand ofwel een te hoge moeilijkheidsgraad voor één van beide spelers optrad. Dit blijft de standaardoptie, maar de patch maakt het mogelijk om middels een wachtwoord met spelers van elk level te spelen.

Balans en blood chunks

Andere aanpassingen hebben voornamelijk betrekking op de balans van Bloodborne. Zo kost het nu minder kracht om de Kirkhammer en Logarius' Wheel te gebruiken, en is het niveau van tegenstanders in de new game plus-modus beter uitgebalanceerd.

Tenslotte voegt patch 1.04 meer mogelijkheden toe. In plaats van 99 Blood Vials en Quicksilver Bullets is het nu mogelijk om er 600 te houden. Ook zijn Blood Chunks te kopen bij de Insight Dealer in Hunter's Dream, die zelf eerder in het spel beschikbaar wordt gesteld. Een volledige lijst van de aanpassingen is hier  te vinden.

Bron: DualShockers

Dit artikel delen:

Lees meer

Cortana komt ook naar iOS en Android Dungeons 2
4

Reacties op: Nieuwe patch Bloodborne breidt mogelijkheden co-op uit

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • gimbal2

  • 27 mei 2015 10:29
  Vervelende games zijn dit. Ik heb nu ~40 uur in Dark Souls 1 zitten en heb daar waarschijnlijk nog wel een dikke 60 uur meer speelplezier van; daarna kan ik me nog prima maanden vermaken met DS2: Scholars of the first Sin - tegen die tijd is de PC versie van Bloodborne hopelijk geen gerucht meer want anders ga ik toch echt een PS4 moeten kopen specifiek voor dit spel :/

  Ik doe niet aan fanboyism, maar From Software heeft mijn ziel gewonnen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Untitled Player

  • 27 mei 2015 10:33
  Het zijn inderdaad echt unieke en vette games met vele uren plezier! Zelf vind ik het vooral interessant om het verhaal helemaal uit te pluizen want die zit goed verstopt.

  Zelf heb ik al een PS4 met Bloodborne en de kans dat die game naar PC komt lijkt mij echt minimaal aangezien Sony zowel de ontwikkelaar als uitgever is plus dat zij een exclusieve game als deze wel kunnen gebruiken.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • dooder39

  • 27 mei 2015 11:11
  Vandaag uitgebracht? Eerder eergisteren all.

  Traag weekje, Gamer.NL?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ShadowX

  • 27 mei 2015 14:02
  Tja ik kijk niet overal en speel Bloodborne op moment ook niet dus 2 dagen te laat of niet ik kan dit nieuws wel waarderen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.