Nieuws

Nieuwe Overwatch 2-held Ramattra aangekondigd

Twee aanvalsvormen

Geschreven door Cody Dakota op
Dat deed ontwikkelaar Blizzard Entertainment met een trailer. De nieuwe held gaat onder de naam Ramattra en wordt de nieuwste speelbare tank in Overwatch 2.

In de korte video is te zien hoe Ramattra, de leider van de Null Sector, wraak wil nemen op de mensheid. Volgens de verzetsheld wordt zijn volk al te lang onderdrukt en is het tijd voor verandering. De nieuwe held heeft een goede band met de bestaande held Zenyetta, en volgens Gavin Jurgens-Fyhrie, de hoofdschrijver van de game, krijgen fans na de lancering een hoop te leren over de geschiedenis van beide helden.

Ramattra beschikt over twee verschillende vormen, de Nemesis-, en Omnic-vorm. Wanneer de tank zich in de laatstgenoemde vorm begeeft, is hij voornamelijk sterk op afstand. Terwijl zijn Omnic-vorm spelers juist de mogelijkheid biedt om het vijandelijke teams frontaal te bestormen. Zo kan hij met een van zijn speciale vaardigheden door schilden en barrières slaan en veel schade aanrichten aan groepen. Hoe de exacte aanvallen van de held werken, is nog onbekend. 

Ramattra is vanaf 6 december speelbaar. Dat is ook wanneer het tweede seizoen van de tactische shooter van start gaat. 

Dit artikel delen:

Lees meer

GBHD Advance speelt je GBA-games op televisie af Social Gaming Lead ontslagen bij Twitter
0

Reacties op: Nieuwe Overwatch 2-held Ramattra aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.