'Nieuwe Nintendo Switch is ongeveer net zo groot als huidig model'

'Nieuwe Nintendo Switch is ongeveer net zo groot als huidig model'

Volgens bronnen van de Spaanse website href="https://vandal.elespanol.com/noticia/1350744733/nuevos-detalles-exclusivos-de-switch-pro-pantalla-tamano-dock-llegada-a-europa/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Vandal </a>is het nieuwe Nintendo Switch-model ongeveer even groot als het huidige model.

Vandal, dat in het verleden vaker correcte voorspellingen deed, zegt te hebben gesproken met een Chinese accessoirefabrikant die claimt toegang te hebben tot het nieuwe model.

Hoewel de behuizing van vergelijkbare grootte zou zijn, zou het scherm in lijn met eerdere rapportages zo'n 7-inch groot zijn. Ook zouden de huidige Joy-Con-controllers compatible zijn en zou de standaard lijken op die van de Microsoft Surface-tablet. Ook melden de bronnen dat de micro sd-kaart nu aan de zijkant van het apparaat te plaatsen is.

Tot slot zou de dock iets worden aangepast met een usb 3.0-aansluiting en een ethernetaansluiting. Verder zou de dock weinig verschillen van het huidige model.

Momenteel bevestigen onder andere Eurogamer en Bloomberg dat Nintendo werkt aan een krachtigere Switch om het huidige model te vervangen. Het apparaat zou zelfs voor E3 2021 worden onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou