Nieuws
Nintendo Direct

Nieuwe Nintendo Direct wordt mogelijk in september uitgezonden

Meer Metroid-nieuws?

Geschreven door Ruan Moleman op
In september gaat Nintendo naar verluidt een nieuwe Direct-presentate uitzenden.

Dat claimt insider NateTheHate op Twitter. In een tweet bevestigt hij zijn eerdere claim over een Nintendo Direct in september: "Ja; een Direct is gepland voor september". Nintendo heeft nog niks officieel aangekondigd, maar NateTheHate heeft het vaker bij het juiste eind gehad. 

Journalist Jeff Grubb heeft eerder ook al in verscheidene podcasts gezegd dat er een Direct in september gaat plaatsvinden. Naar zijn zeggen zal Nintendo mogelijk een remaster van Metroid Prime aankondigen. Eind juni claimde Grubb al dat de remaster dit najaar nog op Switch moet verschijnen. 

Nintendo heeft het bestaan van een dergelijke remaster nooit bevestigd. Het vierde deel in de Metroid Prime-franchise werd in 2017 wel aangekondigd, maar sindsdien is het stil rondom de game geweest. De meest recente Metroid-game is Metroid Dread, dat vorig jaar verscheen voor Nintendo Switch. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Switch-versie TemTem getoond Hangar 13 werkt aan een nieuwe Mafia-game
3

Reacties op: Nieuwe Nintendo Direct wordt mogelijk in september uitgezonden

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Luigi1985

  • 30 augustus 2022 08:41
  Ik ben heel benieuwd. Er is niet erg veel waarop ik op dit moment voor warmloop van Nintendo’s zijde. Eigenlijk alleen Zelda. Ja advance wars, maar die zie ik voorlopig nog niet verschijnen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Snoop213

  • 30 augustus 2022 08:46
  Nate the hate ik weet het niet zo goed met deze man. Maar qua Nintendo direct. Lijkt mij logisch want op Zelda Breath of the wild 2 na is eigenlijk 2023 nog een raadsel. Kijk ik er naar uit? Ik heb er niet zoveel hype meer voor. Natuurlijk is het spannend wat Nintendo allemaal in petto heeft . Maar de laatste direct was voor persoonlijk erg tegenvallend. De main aankondigingen waren weer in mijn optiek teveel gericht op de Japanse gamers En de enige toffe main game aankondiging bleek achteraf qua content een game die niet af was. Dus bleek achteraf alleen de Mario kart 8 booster pack een toffe aankondiging. Verder de headlines die vind ik teveel tijd in beslag nemen in die tijd kun je 3 grote games aankondigingen doen . Want voor de headlines games kun je partner showcases doen.Dus ik hoop dat de volgende direct meer mijn smaak heeft. Maar ik verwacht er niet zoveel van.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  PietS.

  • 30 augustus 2022 09:01
  Roddels blijven roddels, ook al is het (bijna) ieder jaar wel zo… Eerst zien, dan geloven.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.