Nieuwe modi CoD: Vanguard en Battlefield 2042 worden donderdag onthuld

Nieuwe modi CoD: Vanguard en Battlefield 2042 worden donderdag onthuld

Zowel de Zombies-modus voor Call of Duty: Vanguard als de Hazard Zone-modus voor Battlefield 2042 worden aanstaande donderdag om dezelfde tijd onthuld.

Het was al bekend dat Call of Duty: Vanguard een Zombies-modus krijgt. Treyarch, de oorspronkelijke bedenker van de Zombies-modus, helpt mee met de ontwikkeling van de modus in Vanguard.

Dice liet eerder ook al weten dat één van de pilaren van de Battlefield 2042-ervaring de Hazard Zone-modus wordt. Ook deze modus wordt aanstaande donderdag onthuld. In de modus worden spelers in squads verdeeld, maar veel andere details zijn er nog niet. Volgens geruchten moeten spelers het opnemen tegen door de computer bestuurde personages en met loot bepaalde punten op de map bereiken.

Beide onthullingen vinden aanstaande donderdag om 17:00 uur Nederlandse tijd plaats.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zeer benieuwd naar Hazard zone, na het drama van de open beta moeten ze wel met iets goeds komen want het ziet er vooralsnog slecht uit voor BF. Het zegt genoeg dat de meesten fans hopen dat er met Portal iets bijzonders komt.

0
test

Is toch niet opvallend dat Sledgehammer ook zombies maakt haha? Call of Duty: Advanced Warfare en WW2 (de twee laatste cod games van sledgehammer) hadden ook zombies.

0
test

@MelvinChowder Fair enough, heb het aangepast.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC Ik denk dat je een stuk context mist aangezien ik het niet heb over de zombies in Vanguard en wie het nou maakt, maar over het bestaan van een zombiemodus binnen een cod game van Sledgehammer Games.

0

Aanbevolen voor jou