Nieuwe maps voor Uncharted-multiplayer op 11 april | Gamer.nl

Nieuwe maps voor Uncharted-multiplayer op 11 april | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De maps heten Old Quarter, Graveyard, London Streets en Oasis. Graveyard speelt zich af op het water tu en boten, Old Quarter heeft als setting een stad in nachtelijk Jemen, London Streets heeft London als toneel en Oasis brengt de speler naar een voormalig Bedoeïenen-kamp.

De maps bevatten ieder een uniek element waar de speler rekening mee zal moeten houden. "Op Graveyard vaart er een patrouilleboot langs die granaten afvuurt. Op Oasis laat een vliegtuig kratten vallen die jou of je tegenstander kunnen pletten, dus kijk uit. Als je slim genoeg bent om de kratten te ontwijken, kan je mi chien het wapen dat erin zit te pakken krijgen'', aldus Monacelli.

De uitbreiding van de game kost rond de tien euro. Voor leden van de Fortune Hunters Club is de uitbreiding gratis, lid worden kost 24,99 euro en kan nog tot 17 april via de Playstation Store. Alle uitbreidingen van de game zijn gratis voor leden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou