Nieuws
Lawbreakers

Nieuwe maps en klassen komen dit jaar naar LawBreakers

Meer details over aankomende content voor de shooter

Geschreven door Michel Musters op
Uitgever Nexon heeft meer details gegeven over de content die spelers van LawBreakers gedurende de rest van het jaar kunnen verwachten.
Later deze maand wordt de manier waarop spelers kennismaken met de game verbeterd, zodat men sneller doorheeft hoe de game in elkaar steekt. Volgens de ontwikkelaar schrikt de complexiteit van de game sommige gamers af. Hoe ze dit precies gaan verbeteren is niet bekend.


Er komt ook een nieuwe map naar de game in de vorm van Namsan, een arena die zich buiten de VS afspeelt. De map wordt net als alle andere content gratis toegevoegd. Verder zal LawBreakers de competitieve ranked modus Boss Leagues krijgen, waarin alleen de beste spelers het tegen elkaar opnemen. Ook komen er skirmishes, tijdelijke modi die een alternatief op de Quick Match-modus moeten bieden.

Tegen het einde van het jaar krijgt LawBreakers tevens een nieuwe klasse en nog een nieuwe map genaamd Valhalla. Over de nieuwe klasse is nog niets bekend. LawBreakers verscheen vorige maand op pc en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Resident Evil Revelations 1 en 2 komen in november naar Switch Eerste Syberia komt in oktober naar Nintendo Switch
1

Reacties op: Nieuwe maps en klassen komen dit jaar naar LawBreakers

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • TheChief

  • 7 september 2017 09:04
  De complexiteit van de game? Volgens mij is het spel niet bepaald complex. Hetgeen de mensen meer afschrikt lijkt me het feit dat het simpelweg niet genoeg eigen smoel heeft om op te vallen tussen alle andere releases.

  Plus qua marketing heeft men wel wel wat steken laten vallen. Veel mensen wisten hierdoor niet eens dat de game uit was.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.