Sierra werkt mogelijk in het diepste geheim aan een nieuwe game in de Leisure Suit Larry-reeks. Stand-up comedian Artie Lange heeft namelijk in een interview in het radioprogramma van Howard Stern zijn mond voorbij gepraat en verteld dat hij juist een stem heeft ingesproken voor een nieuwe Larry-game. Hij vertolkte daarin de stem van een personage genaamd Big Al.

Het is onbekend of het hier gaat om een nieuwe, volwaardige adventuregame, of wederom een flauwe compilatie minigames zoals Magna Cum Laude, de vorige Larry-game. Een andere optie is een spel voor mobiele telefoons, maar dat is niet zeer waarschijnlijk omdat daar doorgaans geen stemacteurs voor worden ingehuurd. We verwachten dat Sierra weldra meer duidelijkheid zal verschaffen.

Leisure Suit Larry is een reeks erotisch getinte adventuregames die zijn oorsprong vond in de jaren tachtig. Vulgaire humor werden in Larry afgewisseld met subtielere grappen. In 1997 verscheen het vooralsnog laatste volwaardige deel Leisure Suit Larry: Love for Sail.