Nieuwe Lego Star Wars-game is in de maak

Nieuwe Lego Star Wars-game is in de maak

Tijdens een Star Wars Celebration-livestream heeft Matthew Wood verklapt dat er een nieuwe Lego Star Wars-game in de maak is. Fans hopen op een spel waarin Star Wars: Episode 1 tot en met 9 verwerkt is.

Matthew Wood, geluidsontwerper en editor van LucasFilm, heeft tijdens een livestream op het Star Wars Celebration-evenement verklapt dat er wordt gewerkt aan een nieuwe Lego Star Wars-game. In de video vertelt Wood over een aantal projecten waar de geluidsdivisie van LucasFilm, Skywalker Sound, op dit moment mee bezig is. Naast de TV-series Star Wars Resistance, The Clone Wars en Mandalorian, wordt hierbij ook het nieuwe Lego-spel opgenoemd.

Er zijn tot nu toe vijf spellen uitgebracht in de Lego Star Wars-franchise. De eerste game verscheen in 2005, toen Lego Star Wars: The Video Game uitkwam voor de Game Boy Advance, GameCube, pc, PlayStation 2 en Xbox . Hierop volgde Lego Star Wars 2: The Original Trilogy, Lego Star Wars: The Complete Saga en Lego Star Wars 3: The Clone Wars. Het meest recente spel in de serie was Lego Star Wars: The Force Awakens, dat werd uitgebracht in 2016.

Op Reddit wordt al gespeculeerd over de inhoud van de nieuwe Lego Star Wars-game. Fans hopen op een spel waarin Star Wars: Episode 1 tot en met 9 verwerkt is, inclusief The Last Jedi en de nieuw aangekondigde Rise of Skywalker-film.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah Tof. Lego games zijn altijd fun.

0
test

Als grote Lego fan, van onder andere Modulars & Technic maar ook de games mag ik toch hopen dat ze het hard op de schop gooien. The Lego Movie 2 Game is te belachelijk voor woorden, gewoon de level editor gebruikt van Lego World incl de klote besturing. 0,0 verhaal op deze manier en werkelijk geen reet aan. Daarnaast krijgen ze het ook voor elkaar, hoe mooi ook, Lego Villians is te complex, niet duidelijk waardoor het verhaal gewoon niet boeit. (voelde als 1 van de latere batmans aan) Laat het spel zoals Lego the Movie 1 The Game, Zelfs Lego Incredibles was leuk gedaan, Harry Potter, nog steeds 1 van beste, er uit zien... Maar het moet gewoon anders.... anders gaat het een keer ophouden met kopen

0

Aanbevolen voor jou