Nu de nieuwe telg uit de Mario Kart serie steeds dichterbij komt, komen er ook steeds duidelijkere screenshots van deze game naar buiten. Recentelijk zijn er alweer vijf nieuwe screens van deze game vrijgegeven.

Mario Kart: Double Dash!! zal als eerste game in de serie voertuigen voor twee personen bevatten, waarbij de ene character rijdt en de ander wapens en andere voorwerpen gebruikt. Hierbij is de combinatie van characters en voertuig volledig vrij te kiezen. Tijdens de race is het mogelijk om de twee characters van plek te laten verwisselen. Dit is belangrijk gezien iedere character zijn eigen speciale voorwerpen heeft die hij of zij kan gebruiken.

De game lijkt duidelijk voort te borduren op z'n voorgangers met nu nog veel meer details in de omgevingen. Ook de racewagens lijken vrij goed uitgewerkt te zijn alsmede hun berijders. Ook met de gameplay schijnt het al zeer goed te zitten gezien de vele erg positieve hands-on impressions van deze game. De Europese release van de game staat geplanned voor 14 november van dit jaar.