Nieuws
Pokemon GO

Nieuwe jubileumillustratie van Pokémon Go online geplaatst

De game bestaat sinds gisteren zes jaar

Geschreven door Michel Musters op
Niantic heeft een nieuwe illustratie van Pokémon Go online geplaatst waarin gehint wordt naar de toekomst van de franchise.

Niantic brengt jaarlijks artwork uit waarin hints verstopt zitten naar de toekomst van de mobiele game, dus fans speuren sinds het nieuwe artwork is uitgebracht de illustratie af. Het meest opvallende is dat er twee nieuwe NPC's op afgebeeld worden, samen met de eerder onthulde Rhi. Ook de pokémon Sky Forme Shaymin is te zien. Deze pokémon is tot nu toe alleen beschikbaar gekomen voor mensen die op het afgelopen weekend in Berlijn gehouden Go Fest aanwezig waren.

Een van de nieuwe personages op het artwork ziet er uit als een wandelaar. Fans die de code van de game hebben doorgespit hebben eerder al referenties naar een nieuwe 'Route Marker'-feature gevonden - misschien is dat gerelateerd aan deze NPC.

Overigens worden normaliter op het artwork de starter pokémon van de generatie die dat jaar naar Pokémon Go komt getoond. Dit jaar zou het eigenlijk de beurt zijn aan Grookey, Scorbunny en Sobble uit Gen 8. Die zijn echter niet op het artwork te zien. In plaats daarvan zijn de starter pokémon uit Pokémon Legends: Arceus te zien. Verder zijn pokémon als Grubbin, Mimikyu, Scatterbug en Cosmog te zien, die ook allen nog niet in de game vindbaar zijn.

Daarbij moet wel gezegd worden dat artwork voor de game niet zaligmakend is. Op eerder artwork waren al Mega Mewtwo en Mega Lucario te vinden en die zijn beiden nog niet aanwezig in Go. Het artwork is hieronder te bekijken.

Pokemon Go

Dit artikel delen:

Lees meer

PS5-eigenaren kunnen halfjaar gratis Apple TV+ claimen Bright Memory: Infinite komt op 21 juli naar consoles
0

Reacties op: Nieuwe jubileumillustratie van Pokémon Go online geplaatst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.