Nieuwe informatie over Mass Effect: Andromeda uitgelekt via enquête | Gamer.nl

Nieuwe informatie over Mass Effect: Andromeda uitgelekt via enquête | Gamer.nl

Nieuwe details over de aankomende Mass Effect-game zijn uitgelekt via een marketing enquête van Electronic Arts. In de vragenlijst worden een aantal nieuwe dingen onthuld over de sci-fi game.

Door middel van een aantal zinnen wordt de game omschreven: “Ma Effect: Andromeda neemt spelers mee naar het Andromeda-systeem, ver van de Melkweg, waar spelers een gevecht leiden voor een nieuwe plek om te wonen – waar WIJ de aliens zijn – en moeten strijden tegen een dodelijk en vindingrijk ras dat vastberaden is om ons te stoppen.”

De beschrijving noemt verder dat spelers de vrijheid hebben om een schijnbaar oneindig universum te verkennen met talloze planeten. Ook wordt genoemd dat de game de mogelijkheid geeft om veel elementen naar eigen smaak aan te pa en.

Uit de afsluitende zin valt af te leiden dat Ma Effect: Andromeda zich afspeelt na de gebeurteni en van de eerste drie Ma Effect-games: “Dit is het verhaal van het volgende hoofdstuk voor de mensheid en spelers moeten keuzes maken gedurende het hele spel om uiteindelijk onze overleving te bepalen in het Andromeda-systeem.”

In een eerdere enquête werd onder andere al uitgelekt dat spelers twee grote ra en gaan tegenkomen, de Remnant en de Khet. Hiernaast werd duidelijk dat de Mako, het landvoertuig uit de eerdere games, terugkeert en dat spelers deze kunnen upgraden met boosters, verdedigingsmechanieken of cosmetische veranderingen.

Ma Effect: Andromeda staat gepland voor release in de lente van 2017 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou