Zo stilaan krijgen we met mondjesmaat informatie binnen over Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction, een van de eerste echte adventuregames voor de PS3. Dat het spel gebruik zal maken van een aangepaste Resistance-engine wisten we al, maar vandaag duiken er nog wat meer weetjes op over het spel. Om te beginnen stelt Insomniac, de ontwikkelaar achter Tools of Destruction, de fans gerust dat het spel aan 60 frames per seconde zal draaien. Er waren wat twijfels doordat het demofilmpje slechts 45 frames per seconde haalde, maar eens het spel in de winkels zal liggen moet dit dus verholpen zijn.

Naast een soepele framerate keren ook de ruimtegevechten terug in Ratchet & Clank Future. De gevechten in de ruimte zouden te vergelijken zijn met die uit de Star Fox games. Een erg interessant detail omtrent de verhaallijn is dat Ratchet & Clank op een bepaald moment hulp zullen krijgen van Talwyn, een vrouwelijk personage. Welke rol zij zal vervullen in het spel is nog niet duidelijk, maar het olijke duo moet haar helpen haar papa terug te vinden. Of spelers uiteindelijk ook met Talwyn zelf zullen kunnen spelen is nog niet geweten.

Om het nieuwsbericht compleet te maken mogen we jullie nog met wat nieuwe beelden van het spel verwennen. Veel plezier ermee!