Naast de wekelijkse portie screenshots is er deze week meer te beleven rondom de Resident Evil remake voor de GameCube.

Zo wist Famitsu te onthullen dat het spelen met karakter Rebecca Chamers enkel mogelijk is als je aan het begin van het spel kiest om te spelen met Chris Redfield. Op punten dat deze stoere bink even niet inzetbaar is (door verwonding, of iets dergelijks) zal je Rebecca kunnen gaan besturen

Chris, Rebecca en een vaag gastje

Over de besturing hebben, volgens Famitsu heeft Capcom de besturing drastisch verandert. Volgens het toonaangevende Japans tijdschrift resulteert het naar links drukken in een achterwaartse loop. Dit klinkt erg vreemd, het is dan ook niet uit te sluiten dat het een misplaatsing is van Famitsu. Mocht dat niet zo zijn, heeft Capcom hier ongetwijfeld haar redenen voor, al vraag ik me af wat die zouden zijn.

???En nog is het Resident Evil nieuws van vandaag nog niet voorbij, want vandaag werd ook bekend dat Capcom Resident Evil gaat verkopen met een memory card. Eerder was aangekondigd dat een Resident Evil met memorycard optioneel was, nu zit hij er dus standaart bij. Vrees echter niet voor een hogere prijs, de game zal een normale 6800 yen gaan kosten.

Zouden we toch bijna de screens vergeten .

Klik hier voor een lading nieuwe screens. Onder dezelfde link schuilt ook een leuk Resident Evil filmpje. Enjoy .