Nieuwe games op Virtual Console, WiiWare en DSiWare | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op WiiWare staat Lit, die voor 800 Nintendo-punten (acht euro) te downloaden is. In de game begeleid je Jake 's nachts door zijn school. Het probleem is dat hij dood gaat wanneer hij te lang in het donker rondloopt. Daarom moeten spelers lichtbronnen voor hem regelen. Daarnaast is Ghost Mansion Party te downloaden voor 1000 Nintendo-punten (10 euro), een bordspel waarin spelers spoken uit een landhuis moeten opjagen.

Op Virtual Console  is Zombies Ate My Neighbours verkrijgbaar. In deze  game, die oorspronkelijk verscheen voor Super Nintendo, moeten spelers ondode vijanden kapothakken en dat kan voor 800 Nintendo-punten (8 euro).

DSiWare

Voor 500 Nintendo-punten (5 euro) is A Little Bit of... All-Time Cla ics te koop voor Nintendo DSi. Hierin zitten vijf verschillende kaartspellen waaronder blackjack. Daarnaast staat Little Red Riding Hood's Zombie BBQ voor 800 Nintendo-punten (8 euro) in de winkel. De game combineert zombies en sprookjes met als resultaat een hoop geweld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou