Nieuwe gamemodus in Fortnite: Battle Royale geeft spelers alleen gouden wapens | Gamer.nl

Nieuwe gamemodus in Fortnite: Battle Royale geeft spelers alleen gouden wapens | Gamer.nl

Er is vandaag een nieuwe gamemodus beschikbaar geworden in Fortnite: Battle Royale. Spelers krijgen bij de Solid Gold Limited Time Mode alleen wapens die Legendary zijn.

In de Solid Gold Limited Time Mode krijgen spelers alleen de optie om tijdens de Battle Royale-modus wapens te vinden die Legendary zijn.

De gouden wapens die spelers tijdens de modus kunnen gebruiken zijn de SCAR A ault Rifle, Semi-Auto en Bolt-Action Rifles, Silenced Pistol, Minigun, Silenced Pistol, Minigun en de Hand Cannon Pistol die vorige week met de Season 3-update uit de Save the World-modus naar Battle Royale over kwam. Verder zijn granaten en heal-items als shields en bandages nog wel beschikbaar.

De gloednieuwe Solid Gold-modus is alleen speelbaar in de squad-modus en is maar tijdelijk beschikbaar in Fortnite: Battle Royale. Hoe lang dit zal zijn heeft Epic Games nog niet duidelijk gemaakt. Het is niet de eerste keer dat er een tijdelijke modus naar Battle Royale komt die zich focust op bepaalde wapens. Eerder kwamen er namelijk al modi voor Snipers en Silenced Pistols.

Eerder vandaag kwamen we nog met het nieuws dat er binnenkort jetpacks beschikbaar worden in Fortnite: Battle Royale. Wanneer dit precies gebeurt is ook nog niet bevestigd door Epic.

Speel je Fortnite: Battle Royale op pc of PlayStation 4, en wil graag met je vrienden die een ander platform hebben gamen? Check dan onze guide waarin haarfijn staat uitgelegd wat hiervoor gedaan moet worden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou