Game Mania opent zaterdag nieuwe Concept Store in Amsterdam | Gamer.nl

Game Mania opent zaterdag nieuwe Concept Store in Amsterdam | Gamer.nl

Een "hypermoderne" Game Mania Concept Store wordt binnenkort geopend in Amsterdam met een feestje.

De winkel op Ceintuurbaan 139 te Amsterdam is een tijdje gesloten geweest voor verbouwingen, maar deze zijn nu klaar. Het filiaal wordt een "hypermoderne Concept Store" waar schappen ingeleverd worden en vervangen worden met LED-schermen en consoles die vrij bespeeld mogen worden door bezoekers. Volgens Game Mania fungeert de vestiging zo "niet alleen als winkel, maar ook als verzamelplek voor liefhebbers van games". De nieuwe winkel is het resultaat van Game Mania's "nieuwe visie om de gamebeleving voorop te stellen".

Groter game-aanbod

Op touchscreens kunnen nieuwe, maar ook aankomende spellen gezien worden. Zo kunnen bezoekers direct zien of de game die zij zoeken op voorraad is, of kan er een pre-order geplaatst worden. Ook staan de exclusieve voordelen voor de pre-order erbij vermeld. Volgens Game Mania is er zo een groter game-aanbod, maar is er tegelijkertijd meer winkeloppervlakte voor de consoles.

Feestelijke opening

Naast het beschikbaar maken van consoles voor bezoekers organiseert Game Mania ook evenementen in de winkel. Op 10 februari zijn er bijvoorbeeld een meet and greet met gaming-YouTubers en een Dragon Ball FighterZ-toernooi.

De winkel wordt op 10 februari feestelijk geopend. Naast de bovengenoemde meet and greet en het toernooi krijgen de eerste honderd bezoekers een goodiebag. Onder bezoekers die een puzzel op weten te lo en worden tevens twee Nintendo Switch-consoles verloot. Voor een poging moet er wel een aankoop gedaan worden. Tenslotte zijn er een aantal aanbiedingen. Zo krijgen de eerste honderd bezoekers die een Xbox One-controller aanschaffen Dead Rising 4, Quantum Break, Sunset Overdrive Day 1 Edition en de Halo Master Chief Collection.

Game Mania Concept Store
Game Mania
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou