Nieuwe game Kingdoms of Amalur alleen mogelijk indien EA instemt | Gamer.nl

Nieuwe game Kingdoms of Amalur alleen mogelijk indien EA instemt | Gamer.nl

Het is voor THQ Nordic alleen mogelijk om een nieuwe game van Kingdoms of Amalur uit te brengen indien EA ermee akkoord gaat.

Kort geleden kocht THQ Nordic de rechten van de Kingdom of Amalur-franchise. Echter zijn dit slechts de intellectuele eigendommen en behoudt uitgever EA momenteel nog de uitgeefrechten voor de game Kingdoms of Amalur: Reckoning. Hiermee heeft THQ Nordic de toestemming nodig van de uitgever indien het een nieuwe of vernieuwde versie van de rpg-franchise wilt uitgeven.

Media has no description

"In dit stadium hebben wij 'slechts' de intellectuele eigendommen verkregen. Gezien ons verleden weten wij precies wat de brandende vragen zijn (remaster,remake,etc.), maar hebben wij besloten om die vragen niet te beantwoorden. In plaats daarvan steken wij de koppen bij elkaar, doen wij onze huiswerk en maken wij pas iets bekend zodra wij zeker zijn van onze zaken en bekend genoeg zijn met de franchise."

Deze nieuwe horde voor THQ Nordic hoeft nog niet te betekenen dat er geen nieuwe game komt voor de populaire franchise. Echter is de kans groot dat het meer tijd kost om de game uit te brengen aangezien het met EA moet gaan discu iëren.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou