Nieuwe game Bioshock-maker 'gaat mensen verrassen en toch ook niet'

Nieuwe game Bioshock-maker 'gaat mensen verrassen en toch ook niet'

Volgens Ken Levine, de maker van de Bioshock-games, gaat zijn nieuwe game mensen verrassen en toch ook weer niet.

Dat laat hij weten in een nieuwe aflevering van de podcast Arcade Attack. "Ik denk dat mensen verrast gaan zijn door wat ze te zien krijgen, maar ook weer niet. Ongeveer gelijk verdeeld. Het is... behoorlijk interessant en ik kan niet wachten tot ik het aan mensen kan laten zien."

Levine werkt al geruime tijd aan het nog onaangekondigde spel met zijn nieuwe studio Ghost Story Games. In de podcast laat hij weten dat hij het spel expres niet te vroeg wil onthullen, maar juist iets dichter bij lancering.

Eerder deze maand kwam een reportage van Bloomberg naar buiten dat er ontwikkelingsproblemen zouden zijn bij Ghost Story Games. Vijftien huidige en voormalige ontwikkelaars zouden dat hebben verteld. Daar gaat Levine tijdens de podcast echter niet dieper op in.

Tijdens de podcast herbevestigt Levine ook dat hij op geen manier betrokken is bij de ontwikkeling van de nieuwe Bioshock-game. Het is bekend dat de nieuwe studio Cloud Chamber aan dit spel werkt, maar vooralsnog is het niet onthuld. Levine: "Ik wens ze het beste. Ik weet net zoveel over het spel als alle andere fans. Ik ga hem spelen wanneer hij uitkomt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

In dat geval laat ik me verrassen.

0

@Hoofd Goede keuze!

0

Aanbevolen voor jou