Nieuws

Nieuwe Final Fantasy 14-uitbreiding heet Shadowbringers

Komt in de zomer van volgend jaar uit

Geschreven door Michel Musters op
Square Enix heeft tijdens het fan-evenement rondom Final Fantasy 14 dit weekend een nieuwe uitbreiding voor de mmorpg aangekondigd, genaamd Shadowbringers.

In de uitbreiding neemt het hoofdpersonage van spelers het eindelijk op tegen de Garlean Empire. Daarbij zouden spelers "warriors of darkness" worden. Spelers kunnen via het nieuwe Trust-systeem samen met bekende NPCs vechten, er is een New Game+-optie om de hoofdverhaallijnen opnieuw te spelen en spelers kunnen via het World Visit System naar andere servers binnen hetzelfde datacentrum reizen om zo met nog meer spelers contact te hebben.

Nog ver voor de lancering van Shadowbringers komt via update 4.5 de job Blue Mage naar de game. Er komt ook specifieke content voor de job, waaronder de mogelijkheid om monster-acties te leren. Blue Mage heeft een levelcap van 50, maar in de toekomst wordt dit nog hoger.

Shadowbringers moet ergens in de zomer van 2019 verschijnen op pc en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Fallout 76-spelers laten server crashen door drie kernwapens te gebruiken Xbox One zonder diskdrive verschijnt mogelijk volgend jaar
1

Reacties op: Nieuwe Final Fantasy 14-uitbreiding heet Shadowbringers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    darkmanwls

    • 19 november 2018 09:31
    Ben hier sinds een paar maanden weer volop mee bezig nadat WoW me gewoon echt niet meer trok. En wat een geweldige MMO is t ook. Veel betere community dan WoW. En zo enorm veel te doen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.