Er wordt momenteel volop gespeculeerd omtrent de nieuwe game van de Nederlandse ontwikkelaar Lost Boys. Deze game, nu definitief Killzone genaamd en niet het eerder veronderstelde Kin, belooft een van de meest veelbelovende titels voor de PS2 van volgend jaar te gaan worden. Bij speculatie komen echter ook altijd de nodige onwaarheden aan het licht en IGN heeft nu een aantal feitjes die orde op zaken stellen.

Zo is Lost Boys niet opgekocht door Sony en zijn er ook geen plannen om dat te gaan doen. Ook heeft nog niemand buiten Sony en Lost Boys reeds met de game mogen spelen, dus al wie dat wel beweert zuigt het uit zijn duim. Wel is er een klein filmpje van het spel aan een aantal mensen getoond, maar echt veel zou hierop niet te zien geweest zijn.

Killzone wordt een First Person Shooter waarin multiplayer een belangrijk onderdeel zal gaan zijn. Het spel staat gepland voor 2004 en dan eerder tegen het einde van dat jaar dan aan het begin. Lost Boys heeft al haar andere projecten (zoals Knights) opgeschort om Killzone te voltooien. We wachten in spanning af tot we meer informatie omtrent deze titel mogen ontvangen!