Peter Molyneux, de ontwikkelaar achter de Fable-games, heeft gezegd dat we binnen een aantal weken nieuwe downloadbare content voor Fable 2 mogen verwachten. De downloadbare content zal 'See the Future' heten.

"De content zal uitkomen in de lente en aangezien we nu in de lente zitten zal de nieuwe uitbreiding geen maanden maar slechts een aantal weken van ons verwijderd zijn. Knothole Island werd kort na Fable 2 uitgebracht. Het team was erg moe en we hebben moeten vechten om de fans snel wat voor te schotelen. Dit keer hebben we meer tijd genomen. 'See the Future' zal veel meer verhaal-georiënteerd zijn en zal voor de echte Fable-fan sommige vragen beantwoorden. Ook zullen je emoties ditmaal een beetje op de proef worden gesteld. Ik denk echter dat het meest bijzondere nog is dat spelers kunnen ervaren hoe de wereld van Albion voor hun ogen zal veranderen en wat er met de toekomst gaat gebeuren'', aldus Molyneux.

Overigens hintte Molyneux ook nog naar een mogelijk nieuw deel in de Fable franchise: "Als we met de franchise verder willen gaan met Fable 2 als uitgangspunt, al kondig ik bij deze nog niks aan, dan zullen spelers die 'See the Future' spelen alvast een voorproefje krijgen van wat er gaat gebeuren in de toekomst. Mijn ideaal is dat er iets groots zal plaatsvinden."