Nieuwe Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi-game aangekondigd

Nieuwe Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi-game aangekondigd

Bandai Namco en Toei Animation hebben een nieuwe Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi-game aangekondigd.

Het vechtspel heeft officieel nog geen naam, maar naar alle waarschijnlijkheid gaat het Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 4 heten. Hieronder is een eerste trailer te zien.

Veel details zijn er nog niet over de game, maar in de trailer is een televisie te zien en gaat Goku Super Saiyan Blue. "Maak je klaar voor het gevecht" wordt vervolgens gemeld. 

De eerste drie games in de Budokai Tenkaichi-reeks kwamen in 2005, 2006 en 2007 uit, al verscheen in 2010 ook Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team op PSP. Het is nog niet bekend wanneer deze nieuwe game uit moet komen of op welke systemen hij verschijnt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze reeks gehoord tot de beste DBZ spellen ooit. Ik ben erg benieuwd hoe deze game zal zijn en een verbetering van de laatste game. Zorg dat er een goede multiplayer in zit waardoor deze reeks echt naar een hoger niveau kan. Voor mij zou dit wel een game zijn die ik direct zou kopen als ze voort borduren op Budokai Tenkaichi 3. Ook een leuke singleplayer waar je echt wat moet doen om characters vrij te spelen.

0
test

Persoonlijk was ik meer fan van de originele Budokai-serie en vond ik Tenkaichi wat minder. Maar leuk weer voor de fans.

0

Aanbevolen voor jou