Nieuwe DLC voor Sid Meier's Civilization V deze week | Gamer.nl

Nieuwe DLC voor Sid Meier's Civilization V deze week | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de uitbreiding Paradise Found is de speler de koning van één van de vier Polynesische rijken. Als koning Kamehameha probeert hij de alleenheerschappij over de eilanden te krijgen. Paradise Found bevat nieuwe technologieën en politieke mogelijkheden om onder andere de Maori-krijger vrij te spelen of de bekende Moai-beelden van Paaseiland. De uitbreiding kost enkele euro’s.

Ook brengt 2K Games gratis een aantal multiplayer-maps uit. De eerste is Skirmish, een kleine map bedoeld voor gevechten tu en twee spelers. In Ring kunnen spelers door het midden van de wereld varen om hun vijanden te bevechten en lopen ze het risico in de flank te worden aangevallen. De laatste map is Ancient Lake; deze draait om een meer waarvan het midden een geheim herbergt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou