'Nieuwe DLC Halo: Reach is Defiant Map Pack' | Gamer.nl

'Nieuwe DLC Halo: Reach is Defiant Map Pack' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het Defiant Map Pack zou drie nieuwe speelvelden bevatten: Condemned, Unearthed en Highlands. Condemned speelt zich af op een ruimteschip van het mensenleger terwijl Unearthed volgens Halo Destiny juist meer openluchtgebieden bevat. Het meest opvallende aan Highlands is een ruimteschip van de Covenant dat op de achtergrond de planeet bombardeert of, in Halo-termen, 'gla t'. Of dit ruimteschip ook daadwerkelijk een rol speelt in de gameplay op deze map, is onduidelijk.

Op verzoek van Microsoft heeft Halo Destiny de nog onbevestigde informatie inmiddels van zijn website verwijderd. De afbeeldingen van het Defiant Map Pack die de website op zijn Flickr-pagina heeft geüpload, zijn op het moment van schrijven nog wel te vinden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou