'Nieuwe Dead Space is een remake van het eerste deel'

'Nieuwe Dead Space is een remake van het eerste deel'

De aankomende, nog onaangekondigde nieuwe Dead Space-game zou een remake van de eerste game in de franchise zijn.

Dat meldt journalist Jeff Grubb op GamesBeat. Eerder werd al geclaimd dat EA Motive aan een nieuwe Dead Space-game zou werken. Gematsu merkte vervolgens op dat het om een reboot van de reeks zou gaan. Gisteren werd het logo van het Dead Space YouTube-kanaal vernieuwd, wat naar een aankomende aankondiging lijkt te hinten.

Volgens GamesBeat is de nieuwe Dead Space een remake van de eerste game, waarbij EA geïnspireerd is door de recente Resident Evil-remakes. "Verwacht dat de volgende Dead Space het originele spel als sterke fundering gebruikt, vergelijkbaar met Resident Evil 2 Remake. Maar de game heeft ook moderne graphics. En het voegt waarschijnlijk nieuwe gameplaymechanics toe, geïnspireerd door andere delen in de franchise."

De oorspronkelijke Dead Space-games werden ontwikkeld door Visceral Games, dat inmiddels niet meer bestaat. Er zijn er drie van uitgekomen. EA zendt op 22 juli EA Play Live uit - mogelijk wordt de game daar onthuld.

Dead Space 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Was ik al bang voor. Maar wie weet... waarschijnlijk ben ik weer zo een sucker die het toch weer koopt.

0

@GoofyZ3 Yep ik ook. En stiekem vind ik dat helemaal niet erg

0
test

Heb toevallig de games nog een paar maanden geleden gespeeld (zo wat is 3 toch slecht in vergelijking met de andere 2 haha) en DS1 ziet er nog prima uit... Maar de remake spelen in een 2021 laagje (of 2022) zou ik niet verkeerd vinden!

0

Aanbevolen voor jou