Nieuws
Project Rene

Nieuwe De Sims-game blijkbaar al gekraakt door hackers

Gebaseerd op de speeltesten die nu gehouden worden

Geschreven door Michel Musters op
Hackers zouden al toegang hebben gekregen tot een vroege versie van Project Rene, de onlangs aangekondigde nieuwe De Sims-game.

Dat hebben anonieme bronnen aan Insider Gaming laten weten. Sinds 25 oktober zouden er al speeltesten worden gehouden voor de game, en de gekraakte versie zou dan ook daar op gebaseerd zijn. Hackers zouden zelf toegangscodes hebben kunnen genereren met behulp van een toegangscode van een tester.

Om te bewijzen dat de hackers daadwerkelijk toegang tot de testversie van het spel hebben verkregen, hebben ze gameplay van het spel aan Insider Gaming getoond waarbij duidelijk is dat ze geen contact met de servers van EA hoeven te maken. EA zou blijkbaar weinig beveiliging voor de game hebben ingesteld, waardoor men dit vrij gemakkelijk voor elkaar kreeg.

Electronic Arts onthulde eerder het bestaan van Project Rene, een nieuw deel in de De Sims-serie. Uniek aan de game wordt dat spelers zowel alleen als met anderen kunnen samenwerken. Daarbij kunnen niet alleen patronen en kleuren van objecten zoals meubels aangepast worden, maar zelfs de vorm van objecten. Verder legt EA de nadruk op het feit dat dezelfde ervaring op alle beschikbare platforms aangeboden moet worden, inclusief mobiel.

Dit artikel delen:

Lees meer

Destroy All Humans! Clone Carnage is opeens free-to-play Dune: Spice Wars verschijnt binnenkort op Game Pass voor pc
2

Reacties op: Nieuwe De Sims-game blijkbaar al gekraakt door hackers

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • GameGn0me

  • 3 november 2022 16:50
  "Inclusief mobiel". Enge uitspraak. Gaan we dan objecten moeten mergen op het scherm? 3 stoelen bij elkaar wordt een bank, 3 banken bij elkaar wordt een zwembad? :|

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  JMG

  • 4 november 2022 00:00
  @GameGn0me Nee. Kijk maar naar de beelden die EA heeft laten zien.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.