Nieuwe Cyberpunk 2077-illustratie hint naar aankomende current-gen upgrade

Nieuwe Cyberpunk 2077-illustratie hint naar aankomende current-gen upgrade

Er is een nieuwe illustratie van Cyberpunk 2077 uitgekomen, waardoor fans speculeren dat de current-gen-upgrade voor de game aanstaande is.

Het gaat om een vierkant plaatje, hetzelfde formaat als andere games op de PlayStation Store hebben. De illustratie is nooit eerder gezien, waardoor het mogelijk is dat het om een aankomende PS5-versie van de game draait. Twitter-account PlayStation Game Size meent dat de upgrade medio februari of begin maart verschijnt.

CD Projekt Red gaf vorig jaar al aan dat het in de eerste kwartaal van dit jaar een current-gen-upgrade voor Cyberpunk 2077 wil uitgeven. Daarmee zou het spel mooier ogen en beter draaien op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Eerder deze maand zagen fans al dat CD Projekt een nieuwe build van de game uploadde, wat mogelijk duidt op een aanstaande release van de upgrade.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

laat maar komen, kan ik hem eindelijk eens gaan spelen op de series x :D

0
test

Best benieuwd hoeveel het daadwerkelijk gaat schelen met de PS4-versie. Ik heb het spel tot op de laatste druppel uitgeknepen op de PS5, en die versie zag er lang niet beroerd uit en draaide ook nog eens beter. Ik ga wanneer 'ie uit is zeker weer even kijken, ik vond vooral de neonsfeer in de binnenstad erg gaaf en het verhaal was ook best oke. Ik zit zeker ook op die verhalende dlc te wachten, dit keer dan met alle PS5 pracht en praal dan! DE reden die ik nodig heb om een andere verhaallijn eens te gaan checken dan Streetkid, is als ze het compatible gaan maken met de PSVR2.. dat zou echt waanzinnig zijn. Het leent zich er gewoon zo goed voor..

0
test

@clandestine666 als je al nagaat dat de xobx one x versie al meer npcs heeft dan de ps4/ps5 versie zal dat al beterzijn.

0

Aanbevolen voor jou