Op cncstage.com stond dat de nieuwe studio de naam Victory Games draagt. Studiobaas Jon van Caneghem spreekt in een interview op de inmiddels niet meer bereikbare website over het aankomende project: "Ons huidige doel is om een hoogwaardige Command & Conquer-game te maken, waar ik erg enthousiast over ben. Het is een Command & Conquer-game voor PC, maar we zijn nog niet in een stadium waarin ik in detail kan treden. We zullen later dit jaar een formele aankondiging doen."

Van Caneghem benadrukt dat de studio niet alleen aan een nieuwe game werkt, maar zich richt op de toekomst van Command & Conquer als franchise. "Dat betekent dat we veel van de technologie updaten om een stabiele basis te creëren voor het maken van games in de toekomst en dat werk toepassen op deze eerste game." Op een andere pagina op de webstite stond dat Command & Conquer "naar de toekomst kijkt". Klassieke real-time strategiegameplay wordt gecombineerd met "nieuwe technologie, innovatieve nieuwe concepten en, zoals altijd, tientallen tanks".

Victory Games

Victory Games heeft afdelingen in Los Angeles, Texas en Shanghai en is verantwoordelijk voor het hele strategieportfolio van Electronic Arts. John van Caneghem, de nieuwe studiobaas, richtte in de jaren '80 New World Computing op. Deze studio was onder andere verantwoordelijk voor de Might & Magic- en de Heroes of Might & Magic-series.