Nieuwe Call of Duty is mogelijk Black Ops-reboot

Nieuwe Call of Duty is mogelijk Black Ops-reboot

De nieuwe Call of Duty zou wel eens een reboot van de Black Ops-reeks kunnen zijn.

Dat blijkt uit een mogelijk gelekt logo van de game. Hierop is alleen de naam te zien - Call of Duty: Black Ops. Die naam lijkt te hinten naar een soortgelijke situatie als het vorig jaar verschenen Call of Duty: Modern Warfare, dat de Modern Warfare-subreeks van een reboot voorzag.

Er gaan echter al langere tijd geruchten dat de naam van de nieuwe game Black Ops: Cold War is. Eerder werd deze naam al gevonden in een PlayStation Network-database. Mogelijk is de naam inmiddels veranderd, of is één van de namen nep.

Verwacht wordt dat de nieuwe Call of Duty dit najaar uitkomt en binnenkort wordt onthuld. Mogelijk wordt het spel aanstaande donderdagavond tijdens de PlayStation 5-presentatie getoond, maar dit is nog niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik had op zn minst een geupdateted logo verwacht. Als je me had gezegd dat dit een variatie was van de 1e black ops had ik het geloofd.

0
test

Laten ze eerst eens Black Ops 1 afprijzen bij bv de Steam sale. Die ganme is 10! jaar oud en is nog nooit onder de 20 Euro geweest qua prijs. Ik wil de serie best eens een kans geven maar als ik niet voor een paar Euro kan instappen om het eens te proberen om te zien of ik het uberhaupt leuk vind dan laat ik het schieten.

0

@TheChief Krent ben je. BO1 is die prijs nog meer dan waard en dat weten ze. Vandaar die 20 euro.

0

Aanbevolen voor jou