Nieuwe Battlefield bevat mogelijk dynamische weersomstandigheden

Nieuwe Battlefield bevat mogelijk dynamische weersomstandigheden

Er zitten mogelijk dynamische weersomstandigheden in de maps van de aankomende nieuwe Battlefield-game.

Volgens

Watch on YouTube

, die de afgelopen maanden al allerlei Battlefield-informatie naar buiten heeft gelekt, kunnen spelers zowel dynamische weersomstandigheden als een dag- en nachtcyclus verwachten.

Henderson claimt dat de nieuwe Battlefield zich ongeveer tien à vijftien jaar in de toekomst afspeelt en simpelweg 'Battlefield' gaat heten. Volgens Henderson moet de game binnenkort onthuld worden via een trailer. In deze trailer zou een map gebaseerd op een onbewoond eiland centraal staan. Het slagveld zou daarbij aangepast worden door een storm en mogelijk zelfs een tornado.

Ook het Levolution-systeem zou weer belangrijk worden. Met Levolution wordt de map op diverse manieren aangepast tijdens een potje - zo kon in Battlefield 4 een gebouw instorten. Dit zou nog grootser in de nieuwe Battlefield worden aangepakt. 

Vorige maand liet ontwikkelaar Dice weten de nieuwe Battlefield binnenkort te onthullen. Het spel moet later dit jaar uitkomen. Ook werkt het samen met diverse EA-studio's aan een mobiele Battlefield-game die volgend jaar uit moet komen.

Battlefield

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Als maar in de tijd van bf 3 of 4 is ben ik blij.

0
test

@hulstpower "Henderson claimt dat de nieuwe Battlefield zich ongeveer tien à vijftien jaar in de toekomst afspeelt en simpelweg 'Battlefield' gaat heten." Is dat modern genoeg voor je?😉

0
test

@clandestine666 ik heb genoeg geruchten gelezen tot dat ik gameplay zie geloof ik het. Maar ik heb goede hoop voor deze bf. 1 was leuk voor toen maar v was ik er wel klaar mee met oude tijd.

0

@clandestine666 Ik wacht nog op de dag dat ze 2 keer op een rij Battlefront of Battlefield maken en allebei dezelfde naam geven voor extra verwarring

0
test

Jammer, ik heb een hekel aan zelfbedachte wapens met - ik vrees - vreemde perks etc. Liever een BF4 versie opnieuw gemaakt met de techniek en graphics van nu.

0
test

@Turambar dat zal wel meevallen. Over 10 jaar zien de wapens er niet veel anders uit dan nu. Misschien een extra gadget hier en daar maar het zal heus geen futuristische meuk worden.

0

Aanbevolen voor jou