Nieuwe Batman-game wordt mogelijk vandaag onthuld

Nieuwe Batman-game wordt mogelijk vandaag onthuld

Warner Bros. heeft een teaser website voor de nieuwe Batman-game gelanceerd. Daarop is een datum te zien die mogelijk duidt op een onthulling vandaag.

Op de website wordt de datum van vandaag aangehaald, wat mogelijk duidt op een onthulling van de game ergens in de loop van de dag. WB Games Montreal schijnt al geruime tijd aan een nieuwe Batman-game te werken die de Arkham-spellen opvolgt, maar het spel is nog niet officieel onthuld. Naar het schijnt draait de game om de Court of Owls.

Naast de nieuwe website hint het Twitter-account van WB Games Montreal ook naar de game met een mysterieuze tweet. Ook heeft men een nieuw Twitter-account gelanceerd waarop dezelfde tweet is te zien. Het lijkt allemaal te wijzen op een onthulling van de game. Mocht dat vandaag niet gebeuren, dan is de kans groot dat dit op 22 augustus gebeurt tijdens het DC FanDome-evenement. Daar wordt voor zover bekend ook Rocksteady's Suicide Squad-game onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een vervolg op Arkham knight? Dat zou wel heel gaaf zijn!

0
test

@chefry Arkham Knights is een muziekgroep, je bedoeld natuurlijk Arkham Knight, aangezien er maar 1 arkham knight was :)

0
test

@darkmanwls Stomme autocorrectie 😜😜

0
test

ben benieuwd of de geruchten kloppen met court of owls.

0

Aanbevolen voor jou