Nieuws

'Nieuwe Bandai Namco-shooter en Ridge Racer exclusief voor Switch'

Aldus een LinkedIn-pagina

Geschreven door Michel Musters op
Een LinkedIn-pagina meldt dat Bandai Namco een nog onbekende shooter en Ridge Racer 8 exclusief naar Switch brengt.
De LinkedIn-pagina van Bandai Namco Singapore-werknemer Shawn Pitman noemt zowel een exclusieve first person shooter / adventure voor Switch, als Ridge Racer 8, tevens exclusief voor Switch.


Over beide titels is nog niets bekend. Daarbij heeft Bandai Namco nog niets bevestigd over deze games. Hoewel Bandai Namco Singapore een aantal vacatures heeft staan op zijn website, valt er niets te lezen over de mogelijke games waar aan gewerkt wordt. De LinkedIn-pagina van Pitman maakt echter ook melding van Ace Combat 7, een game waarvan wel bekend is dat die in ontwikkeling is.

Het feit dat een exclusieve Switch shooter / adventure wordt genoemd, heeft fans doen speculeren dat het bedrijf aan Metroid Prime 4 werkt. Het is vooralsnog niet bekend welke ontwikkelaar aan de aangekondigde Nintendo-game werkt. Daarbij wordt de Metroid Prime-reeks vaak een first person adventure genoemd, maar bevat het ook shooterelementen. Wederom is dit niet bevestigd.

Benieuwd naar ons idee van de ideale Metroid Prime 4?

Dit artikel delen:

Lees meer

Celeste Rainbow Six Siege is volgend weekend gratis speelbaar
1

Reacties op: 'Nieuwe Bandai Namco-shooter en Ridge Racer exclusief voor Switch'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  watashi wa maurice desu.

  • 7 februari 2018 10:20
  Ja Namco Bandai werd al eens eerder ergens genoemd ivm Prime 4.
  Ik heb geen idee of dat een goede keuze is. Welke shooter/adventure ervaring hebben ze? Daar kan hier vast wel iemand antwoord op geven!
  En ridge racer 8 is leuk als exclusief want de switch heeft wel behoefte aan een goede racer want die is er nog geen en die ene ‘serieuze’ racer die er is durf ik niet te kopen omdat die teveel app-achtig schijnt te zijn.
  Dus ik vind dit voor zover nog goed positief nieuws.
  Maar prime 4 ben ik wel wat huiverig voor. Maar ik neem aan dat als Namco dat gaat maken dat Nintendo dan een zeer sterke vinger in die ‘pap’ gaat houden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.