Nieuwe artwork van Halo Infinite gedeeld

Nieuwe artwork van Halo Infinite gedeeld

Microsoft en 343 Industries hebben nieuwe artwork van Halo Infinite gedeeld.

De nieuwe artwork is onderaan dit bericht te zien en toont onder andere hoofdpersonage Master Chief. Twitter-gebruiker Klobrille vond de artwork en plaatste het dit weekend op social media.

Verwacht wordt dat Microsoft meer van de langverwachte game toont tijdens E3. Het bedrijf houdt zondag 13 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd samen met Bethesda een online presentatie.

Halo Infinite had eigenlijk met de lancering van de Xbox Series X en S uit moeten komen, maar werd uitgesteld naar ergens dit jaar. Wel is bekend dat de online multiplayer free-to-play wordt. Het spel verschijnt op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game krijgt cross-play en cross-progressie.

Halo Infinite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toch langzaam wel tijd voor wat nieuw gameplay materiaal 😁. Ook al waren Halo 4 en 5 niet echt Halo waardig als je het mij vraagt, deze game heeft toch wel mijn interesse gewekt. Waar anderen vielen over de graphics van de gameplay trailer zag ik ouderwets lekker knallen met nieuwe guns en opties.

0
test

@Riyakuya helemaal met je eens.. Maar wat men niet zegt er zijn ook ingame cutscenses die je ziet na de gameplay en daar zag je hoe het grafisch er uit gaat zien. Ik denk dat halo ons nog best gaat verbazen hoe het er uit ziet.

0
test

@hulstpower daar ga ik ook wel vanuit ja 😁.

0
test

Hopelijk komt de game nu wel eindelijk uit inmiddels is er wel genoeg uitstel geweest.

0

Aanbevolen voor jou