Nieuwe After Burner onderweg, eerste beelden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game wordt ontwikkeld door Sega's AM2-studio, die eerder verantwoordelijk was voor de Virtua Fighter- en Outrun-series. Spelers nemen het in Climax op tegen grote groepen vijandelijke straaljagers en moeten zich al ontwijkend en schietend door ruim twintig hoofdstukken in verschillende omgevingen werken. After Burner: Climax moet deze lente uitkomen.

PSP

Ook maakte Sega bekend dat After Burner: Black Falcon op 4 februari uitkomt voor de PSP. De game is alleen beschikbaar als download op het PlayStation Network. Black Falcon werd in 2007 aangekondigd en sindsdien is het stil geweest rondom de titel. In de game kunnen gamers vliegen in 19 verschillende straaljagers in 24 mi ies. Bovendien bevat de game een coöperatieve modus. De competitieve modus waarover in 2007 werd gesproken, lijkt te zijn geschrapt.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou