Nieuw Switch Oled-model is gebaseerd op Splatoon 3

Nieuw Switch Oled-model is gebaseerd op Splatoon 3

Nintendo brengt later dit jaar een nieuw Switch Oled-model uit, de Splatoon 3 Edition.

Dat heeft het bedrijf gisteren aangekondigd. Het model, dat qua hardware verder gelijk is aan de reguliere Switch Oled, heeft een speciaal design gebaseerd op Splatoon 3. Ook zit er een set Joy-Cons bij waarbij één Joy-Con een geel verloop en één Joy-Con een blauw verloop heeft, alsmede een dock met graffiti-thema. De game zelf wordt er niet bijgeleverd.

De speciale Nintendo Switch is vanaf vrijdag 26 augustus te koop. Splatoon 3 komt op 9 september uit. Op die dag komen ook een Switch Pro-controller en een etui voor de Switch uit in Splatoon 3-thema.

In de Splatoon-games nemen Inklings en Octolings het tegen elkaar op in schietwedstrijden. In plaats van met kogels, schieten de teams met verf. Het doel kan bijvoorbeeld zijn om arena's zoveel mogelijk in de kleur van het team te verven.

Net als Splatoon 2 heeft Splatoon 3 een singleplayercampagne. Deze heet ‘De terugkeer van de Mammalianen’. De game speelt zich af in de nieuwe locaties Splatsville en Splatlands. Ook de coöpstand Salmon Run keert weer terug.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Kom op Nintendo, maak die apparaten nou niet zo alsof het lijkt alsof het kinderspeelgoed is. Die eerste Switch had gewoon mooie grijze Joy Cons. Tegenwoordig kan je alleen nog maar felle kleurtjes krijgen. Het is niet lelijk hoor, maar om het nu in de woonkamer te hebben staan als volwassen vent... Edit: ik was even vergeten dat de witte OLEDs er ook nog zijn. die zien er netjes uit.

0
test

@Luigi1985 Dat is enkel een probleem als die volwassen vent zich schaamt toch? Ik probeer nu net mezelf open te houden voor een beetje kind. Wie het kind in zich verliest wordt enkel een serieuze volwassen. Dat is overigens niet erg hoor. Maar zolang je je niet schaamt is er niks aan de hand toch. Pas als je je schaamt omdat je dus van kleuren houd wordt het een probleem. Zolang je het niet lelijk vind is het toch goed. In mijn woonkamer staan ook anime figurines, heb ik een paar amiibo staan en nog wat.

0
test

@watashi wa maurice desu. Haha, dit dus. Ik koop altijd gewoon wat ik mooi en/of leuk vind. Ik heb een hele Zelda collectie in mijn studiokamer staan/liggen en laat deze vol trots aan iedereen zien (ook ongevraagd... :'-D). Wat anderen van mijn hobby's/passies vinden boeit me vrij weinig. Wel moet ik zeggen dat ik persoonlijk ook niet van consoles met drukke opdrukjes ben. Ik heb op dag 1 een Switch met rood/blauwe Joy-Cons in huis gehaald en ben nog steeds blij dat ik die heb gekocht i.p.v. die saaie grijze. Smaken verschillen gelukkig.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Liquidshake Over fanboys gesproken zeg. Bij alle PS gerelateerde artikelen zitten kwijlen en hier weer komen haten. Duidelijk agenda deze man.

0

Aanbevolen voor jou