Nieuws
Black Ops 4

Nieuw personage Zero generfd in Black Ops 4-update

Hacker-personage was volgens spelers veel te sterk

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Het nieuwe toegevoegde personage van Call of Duty: Black Ops 4, Zero, is generfd in een nieuwe update. In een recente update verscheen Zero voor het eerst op de PlayStation 4-versie van de game en werd door de meeste spelers als te sterk bevonden.

Met het uitbrengen van het personage op de pc- en Xbox One-versie van Black Ops 4 is het personage aangepast om de balans in de game te herstellen. Deze wijzigingen zijn ondertussen ook toegepast op de PS4-versie. Zero verscheen als eerst op de PlayStation 4 door een afspraak tussen Sony en Activision.

Zero werd door vele spelers als zodanig sterk beschouwd dat het misschien het sterkste personage ooit was in een Call of Duty-game. De negatieve feedback naar de game kwam vooral door de vaardigheid 'Ice Pick'. Met deze vaardigheid kon de speler als Zero een zogenoemde scorestreak stelen van een vijand en die voor zichzelf gebruiken. Er is geen enkel ander personage die deze vaardigheid kan counteren of voorkomen.

Black Ops 4

Spelers die meerdere malen achter elkaar een tegenstander uitschakelen ontvangen een sterke speciale vaardigheid die eens per keer gebruikt kan worden. Bij Zero was het uiteindelijk niet benodigd om een scorestreak te behalen en kon de vaardigheid te allen tijde worden gebruikt. Een voorbeeld van deze beloonde vaardigheden was het eenmalig kunnen gebruiken van een aanvalshelikopter.

Zero werd op een gegeven moment zo krachtig bevonden dat professionele spelers onderling hadden afgesproken om het personage niet in de game te gebruiken in de vorm van een onofficiële regel.

Black Ops 4

Op Reddit meldt ontwikkelaar Treyarch in update 1.10, naast Zero, ook andere veranderingen te hebben geïmplementeerd. Eén van deze veranderingen betreft het toevoegen van aangepaste wedstrijden in de Blackout-modus van Black Ops 4. "Met de nieuwe features van Black Ops 4 hebben wij Zero nauwlettend in de gaten gehouden over hoe ze in multiplayer speelt en hebben een paar van haar vaardigheden dusdanig aangepast", aldus Treyarch.

Hieronder volgen de volledige patch notes met betrekking tot Zero bij de 1.10-update van Black Ops 4:

  • Verhoogde hoeveelheid tijd benodigd om Ice Pick te kunnen gebruiken
  • Verhoogde hoeveelheid tijd om UAV, Care Package en Couter UAV te hacken.
  • Zeer verhoogde hoeveelheid tijd benodigd om Sentry, Drone Squad, Snpier's Nest, Mantis, Thresher, Attack Chopper en Gunship te kunnen hacken.
  • Verhoogde hoeveelheid tijd benodigd om Torque's Barricade te kunnen hacken.
  • Het hacken van een vijand voorkomt niet langer de cooldown van genezing.
  • Het hacken van een Assault Pack bij een vijand zorgt ervoor dat het verloopt.

Call of Duty: Black Ops 4 is verkrijgbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Gerucht: Beelden gelekt van pc-versie Red Dead Redemption 2 Muzikanten in Red Dead Online spelen kerstliedjes
0

Reacties op: Nieuw personage Zero generfd in Black Ops 4-update

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.